Skaffa katt

På jakt efter ny kompis till Sonic

Om en vecka var det egentligen dags att hämta hem Sonics nya kompis, och vi hade sett fram emot det sååå mycket. Tyvärr kommer det inte att bli så, och jag är nu på jakt efter ny kompis åt honom. Är öppen för en långhårig eller korthårig britt, en perser som inte är ultra-typad eller en helig birma. När det kommer till färg och mönster kan jag tänka mig golden, silver shaded, brunspotted och chokladmaskad. Kravet på viss färg är förstås inte jätteviktigt, men jag har lovat dottern att vi måste ha in en hona till i hushållet. Hon har nämligen två bröder och tycker det behövs. 😉

Har haft bra pm-växling på Facebook med uppfödare, så det ser lovande ut för Sonic. Han kanske bara behöver vänta 5 veckor extra. Inte hela världen då han har tre barn mellan 8 och 15 år som gärna umgås och leker med honom. 🙂

Om du är uppfödare och läser detta så finns jag i södra Skåne.

Jag är grundare av Kattstil.se och kattälskare sedan många år tillbaka. Drev tidigare kattidningen Spinn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *