Allmänt

Välkommen till Kattstil.se!

Hej och välkommen hit till Kattstil.se! I slutet av 90-talet skaffade jag mina första, egna katter – den svarta persern Bamse och den röda huskatten Cosmo – och i samband med detta startade jag upp den digitala kattidningen Spinn. Spinn blev väldigt snabbt populär och var under flera år en av de mest besökta kattsidorna i Sverige. Skärmdumpen ovan, som är från 2001, hittade jag hos Waybackmachine som lagrar gamla hemsidor. Så kul med nostalgi! Katt.nu sålde jag senare och idag finns det flera bra kattsidor som har för avsikt att dela med sig av kattkunskap.

Kattstil.se startar jag upp som en blogg för att kunna dela med mig av min katts påhitt och för att recensera kattprylar. Men mer om det i ett kommande inlägg. 🙂

/Käthe

Jag är grundare av Kattstil.se och kattälskare sedan många år tillbaka. Drev tidigare kattidningen Spinn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *